Αίσθηση προκάλεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η ευθεία βολή στον πρωθυπουργό που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατα τη διάρκεια συνέvτευξής του σε ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ. Έκανε λόγο για «πρίγκιπες» που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο κόσμος μπορεί να λεει κάτι εναντίον τους και όταν τους έφτυναν, είτε νόμιζαν ότι βρέχει, είτε ότι προσπαθούσαν να μεταθέσουν τις ευθύνες σε άλλους.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως πρέπει να γίνει σοβαρή αποτίμηση, του γιατί δεν πήγαν καλά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα και ποιοι δεν τα πήγαν καλά.

Αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Δρούτσα για τη βουλευτική θητεία, είπε πως δεν αντέχει κανέναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κάποιους τους οποίους αποκάλεσε «λαγούς» να τον εκβιάζουν με αναφορές στα προνόμια των βουλευτών.

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, λέγοντας πως έχει να του θέσει πολλά ερωτήματα, στα οποία όμως δεν περιμένει σαφείς απαντήσεις, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν τον πιστεύω».

Αναφερόμενος σε δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα συντμήσει το χρόνο συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να απορροφηθούν οι κραδασμοί σχολίασε πως αυτά είναι γελοία πράγματα.

Πηγή:skai.gr