Άγριο επεισόδιο ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το Σύμφωνο Συμβίωσης, ανάμεσα στον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά και τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Κώστα Κατσίκη

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του Γ. Αμυρά για την πρόσφατη τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. περί «σεξουαλικά παρεκτρεπόμενων».  «Οσο για τον Καμμένο και το εξαπτέρυγό του, τον Κατσίκη, έχουν ένα δίκιο! Αν ένας γκέι συνευρεθεί με τον Κατσίκη, ενδεχομένως ο γκέι να κατηγορηθεί για κτηνοβασία…» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού, ενώ συνέχισε, αφιερώνοντας το υπόλοιπο της ομιλίας του στον «μουλά Ομάρ Αμβρόσιο».

Μετά την τοποθέτηση αυτή, το λόγο  πήρε ο Κώστας Κατσίκης, αποκαλώντας τον κ. Αμυρά  «πολιτικό αλήτη» και προαναγγέλλοντας ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του. 

Ο προεδρεύων της Βουλής,  ανακάλεσε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ στην τάξη αφού του ζήτησε να πάρει πίσω τα όσα είπε. «Θα έπρεπε να ξέρετε τι έπεται για ένα βουλευτή η ανάκληση στην τάξη» τόνισε ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης.

Ακολούθως παρενέβη εκ νέου ο Γ. Αμυράς για να απαντήσει στον Κ. Κατσίκη ότι «το να σε αποκαλεί πολιτικό αλήτη ο ομοφοβικός Κατσίκης είναι τιμή».