Πυρά κατά του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM», και αφού εκτίμησε πως στον δεύτερο γύρο θα είναι φαβορί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για νεοφιλελευθερισμό και θατσερισμό

«Το δίλημμα είναι, θέλουμε μία ΝΔ θατσερικού τύπου, φιλοευρωπαϊκή; Ο Μητσοτάκης, (σ.σ. είναι πολιτικός θατσερικού τύπου), όπως έχει πολιτευτεί τα τελευταία χρόνια και ότι έχει πει κατά διαστήματα και ότι εφήρμοσε ως υπουργός...» επεσήμανε και συνέχισε: 

Θέλουμε μια φιλοευρωπαϊκή ΝΔ, αλλά Ευρωλάγνα; Ή μία ΝΔ του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού με κοινωνικό πρόσωπο, μία ΝΔ με πατριωτικές αναφορές, μία ΝΔ που δεν θα αντιπροσωπεύει μόνο την οικονομική ελίτ; Αν θέλουν την πρώτη, ψηφίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη, αν θέλουν τη δεύτερη, ψηφίζουν Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σχολιάζοντας την επίδοση του Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε πως «κατέγραψε ένα αξιοπρεπές ποσοστό, που αυτό σημαίνει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι χρήσιμο να υπάρχει μέσα στη ΝΔ, διότι ανταποκρίνεται σε ένα κομμάτι της κοινωνίας, που δεν του αρέσω εγώ, αλλά του αρέσει ο Άδωνις, και που αν δεν ήταν στην ΝΔ, μπορεί από αυτό το 10%, ένα κομμάτι να πήγαινε αλλού».