«Το 2016 πρέπει να είναι το έτος των πολιτών, να πούνε το μεγάλο ΟΧΙ στους αυτόκλητους διαχειριστές της κρίσης, σε όλους εκείνους, χωρίς εξαίρεση, πού την προκάλεσαν και την βαθαίνουν με τις λάθος επιλογές τους. Να πούνε το μεγάλο ΝΑΙ στις δυνάμεις της πραγματικής αλλαγής» αναφέρει σε  μήνυμά του για το νέο έτος, ο πρόεδρος του κοινωνικού κινήματος Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα Γιάννος Γραμματίδης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννου Γραμαμτίδη στους πολίτες όλης της χώρας:

Ο Νέος Χρόνος βρίσκει την πατρίδα μας ταλαιπωρημένη από μια βαθειά οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση πρωτόγνωρη στα μεταπολεμικά χρόνια. Χωρίς πυξίδα, χωρίς ουσιαστική πολιτική διακυβέρνηση, με πολίτες δυστυχισμένους , με τους νέους μας χωρίς ελπίδα και όνειρα, με πληγωμένη την παραγωγική της βάση και με ένα δημόσιο χρέος πού υποθηκεύει το μέλλον της αλλά και την εθνική μας κυριαρχία.

Το 2016 πρέπει να είναι το έτος των πολιτών, να πούνε το μεγάλο ΟΧΙ στους αυτόκλητους διαχειριστές της κρίσης, σε όλους εκείνους, χωρίς εξαίρεση, πού την προκάλεσαν και την βαθαίνουν με τις λάθος επιλογές τους. Να πούνε το μεγάλο ΝΑΙ στις δυνάμεις της πραγματικής αλλαγής που με γνώση, εμπειρία και σχέδιο μπορούν να διασφαλίσουν το μέλλον πού τους αξίζει. Η Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα θα είναι παρούσα στη νέα μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει τρόπος!