''Μεγάλη φασαρία'' για το τίποτα χαρακτήρισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο Mega τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για την στράτευση των γυναικών. 
 
Στην ίδια συνέντευξή της μίλησε και για την σκληρή δουλειά που κάνει η κυβέρνηση αναφορικά με το ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι'' Στο ασφαλιστικό η διαπραγμάτευση που γίνεται με τους δανειστές είναι πολύ σκληρή. Εκείνο που έχει διασφαλιστεί είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις. Η σκληρή μάχη επικεντρώνεται στις επικουρικές ώστε να μην υπάρξει καμία περικοπή, ή να υπάρξει όσο το δυνατόν η πιο μικρή μείωση.

Το μείζον ζητούμενο είναι να γίνει μια ουσιαστική αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού συστήματος, να αυξηθούν τα έσοδα των ταμείων και όχι να γίνει ακόμα μια περικοπή. Το ευκταίο είναι να μην γίνουν μειώσεις ούτε στις κύριες ούτε στις επικουρικές συντάξεις''.

Όπως δήλωσε η ίδια:

Η ολοκληρωμένη πρόταση για το ασφαλιστικό θα έρθει εντός των προσεχών ημερών και στη Βουλή. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταθέσουν προτάσεις. Αναρωτιέμαι για το ΠΑΣΟΚ που κατηγορεί την κυβέρνηση, τι πρόταση θα εισφέρει για το ασφαλιστικό. Να τους θυμίσω την καταστροφική παρέμβαση του Βενιζέλου με το περιβόητο PSI που ρήμαξε τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο λόγος που πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ήταν γιατί ο Πρωθυπουργός θα ήθελε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση σε ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και το προσφυγικό, για τα οποία είναι επιτακτική ανάγκη να δοθούν λύσεις. Δυστυχέστατα, αποδείχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και γενικά όσοι πήραν μέρος από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ήταν ανώριμοι να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη σύσκεψη.

Για τις προτάσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου σχετικά με τα στρατιωτικά ανέφερε:

Υπήρξε πολύ μεγάλη φασαρία για το τίποτα. Ο κ. Καμμένος εξέφρασε (εξωτερίκευσε) μια σκέψη του για ορισμένα θέματα που σχετίζονται με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εφόσον ο σχεδιασμός προχωρήσει, τότε θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση του Πρωθυπουργού και δημόσια διαβούλευση, ώστε τα κόμματα και οι πολίτες να τοποθετηθούν συγκεκριμένα.

 Είναι γνωστό ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα, γεγονός που έχει αποδεχθεί ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.  Δεν συμφωνούμε σε όλα.

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι ''οι σκέψεις και οι προτάσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας έχουν στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Καμμένος δεν κάθεται κλεισμένος στο γραφείο του, αλλά επισκέπτεται τα ακριτικά και πιο απομακρυσμένα φυλάκια.

Οι επισκέψεις που πραγματοποιεί δεν είναι τυπικές, παραμένει εκεί και βλέπει από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα στο Στρατό. Όταν μιλά για στρατιωτικά λύκεια και για στράτευση των γυναικών, όχι όλων, αλλά εκείνων που επιθυμούν να υπηρετήσουν στα Σώματα Ασφαλείας, κάτι παραπάνω ξέρει''.