«Το έντονο φλερτ Λεβέντη - ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο (...) θέλει να γίνει υπουργός», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

Έκανε τον συνήγορο υπερασπίσεως του Φλαμπουράρη, είναι προφανές το ειδύλλιο, είναι πιο έντονο απ’ ό,τι νομίζουμε... Δυσκολεύεται να πάει μόνος του (σ.σ συνεργασία) γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει αυτό που κέρδισε... Γι' αυτό θέλει να εμπλέξει τη ΝΔ, για να μην καταστραφεί.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ δεν θα του κάνει τη χάρη, ας κάτσει να λιβανίζει από το πρωί ώς το βράδυ τον ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτό θα σήμαινε αξιωματική αντιπολίτευση τη ΧΑ» προειδοποίησε. 

«Οι τεχνοκράτες, με εξαίρεση τον Στουρνάρα, δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά» σημείωσε ακόμη για την πρόταση Λεβέντη για κυβέρνηση τεχνοκρατών.

«Θεωρώ παντελώς απαράδεκτο πρόεδρος κόμματος να εμπλέκεται στην εκλογική διαδικασία ετέρου κόμματος... Να γραφτεί μέλος στη ΝΔ, αν θέλει να έχει λόγο στα εσωκομματικά της ο κ. Λεβέντης» τόνισε ο βουλευτής για την προτίμηση Λεβέντη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

«Απαγόρευσε τα τρακτέρ η κυβέρνηση» 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε στα μουλωχτά ποινικοποίηση παρακώλυσης συγκοινωνιών και εθνικών οδών... οι άνθρωποι θέλουν καρέκλα» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νομοθετική πρωτοβουλία έγινε με προφανή στόχο να εμποδίσουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών. «Θα τους κατάσχουν τα τρακτέρ, αν το είχε κάνει αυτό ο Σαμαράς θα είχε γίνε πρώτο θέμα συζήτησης» επισήμανε.

«Τον νόμο που πρότεινα εγώ και με λέγανε ακροδεξιό τον ψήφισε ο Τσίπρας, έχουν έρθει τα πάνω – κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Έχετε φανταστεί πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μας αν δεν ήθελε ο Τσίπρας με λαχτάρα να αρπάξει την εξουσία και πέρυσι τέτοια ημέρα είχε εκλεγεί ο Δήμας;» διερωτήθηκε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «θα ψηφίσει στη Βουλή ό,τι του πει η τρόικα».