Από τη χορωδία του Συλλόγου Φαρακλάδων Κεφαλονιάς «Η Εύγερος» άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην έδρα της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και τόνισε πως «θα κάνουμε ό,τι  περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε αυτή τη χρονιά ο λαός μας να μπει στην πάλη, στον αγώνα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες».

Ολόκληρο το μήνυμα του κ. Κουτσούμπα:

«Θα ήθελα εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ να ευχηθώ ολόψυχα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους και όλες με υγεία, με δύναμη. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ό,τι είναι δυνατό, έτσι ώστε αυτή τη χρονιά ο λαός μας να μπει στη πάλη, στον αγώνα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του εργατικού, συνδικαλιστικού κινήματος. Για την ανάπτυξη, προώθηση της λαϊκής, αντικαπιταλιστικής, αντιμονοπωλιακής συμμαχίας, δηλαδή μιας συμμαχίας όλου του λαού, ανεξάρτητα πού ο καθένας πιστεύει αυτή τη στιγμή, αλλά που όμως ταξικά ανήκει, στο λαό, στα λαϊκά στρώματα -είναι δηλαδή εργάτης, αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, νέος, γυναίκα των λαϊκών οικογενειών- μια συμμαχία που θα έχει σχέδιο και κατεύθυνση. Ταυτόχρονα με την ενδυνάμωση του ΚΚΕ, που αποτελεί το βασικό πυλώνα, το βασικό στήριγμα σε αυτό τον αγώνα του λαού μας, για να ξημερώσουν πραγματικά καλύτερες μέρες, για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι υγεία, χαρά, προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και βεβαίως πολλές ευχές σε όλο τον ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από τα βάρβαρα μέτρα μέσα σε αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης».