Την πεποίθηση ότι το 2016 θα είναι για την Ελλάδα «η χρονιά των μεγάλων αλλαγών, ανατροπών και προστασίας της κοινωνικής συνοχής, θεσμικών αλλαγών στο κράτος, στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας», εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας.

Σε σημερινή δήλωσή του σημείωσε ότι τη χρονιά που πέρασε τέλειωσε η 40χρονη κυριαρχία του δικομματισμού, που τόσα δεινά επέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική κοινωνία και πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός, παρά την κατατρομοκράτηση που υπήρξε από εγχώρια και ξένα συμφέροντα, άντεξε και διεκδικεί, συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε η ελληνική κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθούν δίπλα στις αγωνίες του ελληνικού λαού, δεν θα τον διαψεύσουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν για να απαλλαγεί η χώρα μας από τη μέγγενη του παρελθόντος.

Παράλληλα ευχήθηκε το 2016 να είναι χρονιά ειρηνική, χρονιά όπου θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη θα επανέλθουν και η Ευρώπη θα συνεχίσει να πορεύεται με συνοχή την επόμενη περίοδο.

Νωρίτερα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Ομάδα Παιδιών της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Αθήνα, σε αντιπροσωπεία του κόμματος με επικεφαλής τον κ. Ρήγα.