Την ευχή ο νέος χρόνος να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες κάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά τους. Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εύχεται ασφάλεια και σταθερότητα στη χώρα, ενώ καλεί τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα σε όσους δοκιμάζονται από σοβαρά προβλήματα.

Αναλύτικά το μήνυμα των ΑΝΕΛ για το 2016:

Το 2015 μας αποχαιρετά. Η νέα χρονιά έρχεται με προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό. Ο καινούριος χρόνος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ζωής που μας αξίζουν. 

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ας σταθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, από σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά που απλόχερα χαρίζουν οι Έλληνες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ασφάλεια και σταθερότητα στην χώρα μας, αλλά και υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη στον κάθε Έλληνα πολίτη.