Επιμένει στα σχέδιά του για στράτευση των γυναικών ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε στο Mega και δηλωσε ότι η εθελοντική στράτευση των γυναικών θα έρθει να καλύψει τις ελλείψεις στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς "δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις".

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε πάντως ότι προτίθεται να συζητήσει το θέμα με όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναφερόμενος εξάλλου στα στρατιωτικά λύκεια, είπε ότι η βασική εκπαίδευση στα λύκεια αυτά θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.

Στέλνοντας μήνυμα στους κυβερνητικούς βουλευτές, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού, τόνισε ότι «όποιος δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν ψηφίζει νομοσχέδια είναι προφανές, πρέπει να παραιτηθεί».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, εκτιμώντας μάλιστα ότι "δεν θα συμβιώσουν και θα διασπαστούν σύντομα". Απέκλεισε κάποια συνεργασία με τους κυρίους Βοριδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, υποστηρίζοντας ότι «οι ΑΝΕΛ είναι κόμμα του μεσαίου χώρου».

Διέψευσε επίσης ότι έχει συζητήσει με τον πρωθυπουργό σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο όπως είπε τον σέβεται και εχει μια έντιμη σχέση μαζί του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «αν η ΝΔ έχει πάρει μαθήματα, τότε θα υπάρχει μια δημοκρατική συνεργασία».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε «ότι συνεργάζεται με τη Φώφη Γεννηματά, εάν ‘βγάλει από την μέση’ τον Ευάγγελο Βενιζέλο».