current views are: 5

7 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση17:21

Μήνυμα Μεϊμαράκη στην Πολιτική Επιτροπή και την ΟΝΝΕΔ

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που έχει βαθιές και υγιείς ρίζες στην ελληνική κοινωνία» αναφέρει σε δήλωσή του προς την Π.Ε. και την ΟΝΝΕΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δημοσίευση 17:21’

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που έχει βαθιές και υγιείς ρίζες στην ελληνική κοινωνία» αναφέρει σε δήλωσή του προς την Π.Ε. και την ΟΝΝΕΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που έχει βαθιές και υγιείς ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Όσες φορές πετύχαμε ευρείες πλειοψηφίες, το πετύχαμε γιατί εκφράσαμε με καθαρό τρόπο το μέτρο, τη σύνεση, τον πατριωτισμό, την κοινωνική ευαισθησία, το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό με ανθρώπινο πρόσωπο» αναφέρει σε μηνυμά του προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και την ΟΝΝΕΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, στην ανοιχτή επιστολή, τονίζει ότι «η πολύ σημαντική συμμετοχή στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατέδειξε ότι ο κόσμος της κεντροδεξιάς παράταξης επιθυμεί να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας γρήγορα, να διορθώσουμε λάθη που έγιναν, να ανταποκριθούμε σε νέες και πιο σύνθετες προκλήσεις. Nα προχωρήσουμε με ενότητα μπροστά. Για να αποτελέσουμε τον πόλο σταθερότητας που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας εν μέσω τόσο κρίσιμων στιγμών. Για να σχεδιάσουμε ένα πραγματικά ελπιδοφόρο αύριο για όλες τις γενιές».

Και συνεχίζει:

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση απέναντι στην ανερμάτιστη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εμείς είμαστε η δύναμη ευθύνης που οφείλουμε να βάλουμε τέλος σε ό,τι εγκλωβίζει τη χώρα. Εμείς οφείλουμε να καταθέσουμε ένα ρεαλιστικό και κοινωνικά δίκαιο στρατηγικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά. Εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να βάλουμε τέλος στις ιδεοληπτικές, καθεστωτικές πρακτικές  του ΣΥΡΙΖΑ και του αλα καρτ κυβερνητικού εταίρου του, που εδώ και 11 μήνες έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ανυπολόγιστες ζημιές στην χώρα μας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Εμείς εκφράζουμε την αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης του τόπου μας.

Γνωρίζετε ότι όλα τα χρόνια της διαδρομής μου πορεύτηκα με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές της παράταξής μας. Αξίες και αρχές που διαχρονικά μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να πράττουμε προς όφελος της Πατρίδας. Υπηρέτησα τη Νέα Δημοκρατία χωρίς διαχωρισμούς, αποκλεισμούς και τακτικισμούς. Πιστεύω στις συλλογικές οργανωτικές διαδικασίες, στις ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται για την ανάδειξη ικανών, άξιων στελεχών, στη γόνιμη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, στην αμφίδρομη σχέση που πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία με την κοινωνία. Τα έχω αποδείξει στην πράξη. Ήμουν πάντα παρών στις χαρές,στις λύπες και στις δυσκολίες της παράταξης. Έδωσα σκληρές μάχες στο Κοινοβούλιο και δεν σταμάτησα ούτε μια στιγμή της πολύχρονης αυτής διαδρομής μου, από όλες τις θέσεις κυβερνητικής ευθύνης, να προτάσσω το κοινό καλό και το εθνικό συμφέρον.

Στις εκλογές της Κυριακής ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε όλες και όλοι μαζί να κάνουμε την Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα, να δουλέψουμε όλες και όλοι μαζί για την ανασυγκρότηση και την ανανέωση του κόμματός μας. Για μας, η ανανέωση ορίζεται από την  αξιοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες που δίνουν ίσες ευκαιρίες σε όλους. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε την Πατρίδα μας και να την καταστήσουμε και πάλι  ισότιμο και ισχυρό μέλος της Ευρωπαϊκής Οικογένειας.


σχετικα αρθρα