current views are: 6

11 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση09:55

Πλακιωτάκης: Καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μήνυμα ενότητας και πλήρη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Δημοσίευση 09:55’

Μήνυμα ενότητας και πλήρη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μήνυμα ενότητας και πλήρη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του, καλώντας βουλευτές, στελέχη και πολίτες να συστρατευθούν με τον νέο αρχηγό.

«Μετά την ακύρωση των εσωκομματικών εκλογών αποδέχτηκα την πρόταση του Ευ. Μεϊμαράκη με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου. Αποδέχτηκα την στήριξη της ΚΟ για να φέρω εις πέρας μία δύσκολη αποστολή. Να συντονίσω τις διαδικασίες για εκλογές και να εκπροσωπήσω τη ΝΔ στο Κοινοβούλιο, ασκώντας κριτική στον κ. Τσιπρα» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, επισημαίνοντας πως πρώτος στόχος του ήταν η ενότητα της παράταξης. «Λειτούργησα συνθετικά και συναινετικά και διασφάλισα την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπροσώπηση της ΝΔ στη Βουλή την προηγούμενη περίοδο.

«Όσον αφορά την εκπροσώπηση της ΝΔ στη Βουλή, συνεργάστηκα με όλα τα στελέχη και τους βουλευτές και ασκήσαμε επικοδομητική αντιπολίτευση. Ασκήσαμε δριμεία κριτική στον κ. Τσίπρα, στηλιτεύσαμε τα λάθη της κυβέρνησής του και παρουσιάσαμε τις θέσεις της ΝΔ. Από μέρους μου έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει, ώστε τα στελέχη να ανακτήσουν το γόητρό τους» υπογράμμισε απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης στον νέο αρχηγό σημειώνοντας:

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί, ώστε η παράταξη να γίνει ξανά μία μεγάλη ισχυρή, σύγχρονη ευρωπαϊκή δύναμη. Θα σταθώ στο πλευρό του και το ίδιο καλώ να κάνουν όλοι. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. 


σχετικα αρθρα