current views are: 10

11 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση13:11

Το ΠΑΣΟΚ καλεί σε συστράτευση ενάντια στον Κυριάκο

Ισχυρό αντίπαλο στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη βρήκε το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να ορθώσει ανάστημα σε έναν νέο δικομματισμό ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 

Δημοσίευση 13:11’

Ισχυρό αντίπαλο στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη βρήκε το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να ορθώσει ανάστημα σε έναν νέο δικομματισμό ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 

Ισχυρό αντίπαλο στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη βρήκε το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να ορθώσει ανάστημα σε έναν νέο δικομματισμό ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Την ίδια ώρα, η Χαριλάου Τρικούπη επιχειρεί να ανακόψει τη διαρροή ψηφοφόρων που προέρχονται από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και στους οποίου απευθύνει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ για να δημιουργήσει τη μεγάλη κεντροδεξιά, ανανεωμένη και διευρυμένη παράταξη. 

«Το ΠΑΣΟΚ πραγματικός αντίπαλος της δεξιάς πολιτικής και του νεοφιλελευθερισμού» τονίζει σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι «αγωνιζόμαστε για την ισχυροποίηση, την προγραμματική ανανέωση και νικηφόρο πορεία της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας».

Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα «σε όλες τις κοινωνικές-πολιτικές δυνάμεις της παράταξης σε ενότητα και συστράτευση γύρω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη». Το άνοιγμα σε άλλους χώρους, κίνηση η οποία έχει επιχειρηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, δεν προχώρησε ποτέ. Τώρα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν την ανάγκη να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους. «Για να ηττηθεί η λαϊκίστικη- δεξιά πολιτική Τσίπρα-Καμμένου και να μην έρθει στην εξουσία η Δεξιά στην νεοφιλελεύθερη εκδοχή της» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

Η πραγματική λύση, για το πολιτικό πρόβλημα και για την ανασύνταξη – ανάταξη της χώρας και της κοινωνίας, μπορεί να δοθεί μόνο από μια ισχυρή δημοκρατική παράταξης.

 


σχετικα αρθρα