current views are: 4

13 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση10:20

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητά ιδρυτικό συνέδριο – Αμηχανία στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Βράζει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην ηγεσία τηρείται στάση αναμονής και έκδηλη αμηχανία. 

 

Δημοσίευση 10:20’

Βράζει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην ηγεσία τηρείται στάση αναμονής και έκδηλη αμηχανία. 

 

Βράζει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην ηγεσία τηρείται στάση αναμονής και έκδηλη αμηχανία

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ το Ακραίως και τους Τάκη Χατζη και Νίκο Παναγιωτόπουλο, συμφώνησε με τη θέση και του Λεωνίδα Γρηγοράκου, ότι χρειάζεται γρήγορα να γίνει ένα ιδρυτικό συνέδριο. 

«Πρέπει να πάμε σε ένα ιδρυτικό συνέδριο για την κεντροαριστερά», είπε και πρόσθεσε: 

«Πρέπει να συμπεριληφθεί και το Ποτάμι. Δεν θέλουμε να καπελώσουμε κανένα. Θα θέλαμε να απευθυνθούμε στα κόμματα όχι σε στελέχη»,  είπε. 

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μετά τις χθεσινές του δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, επανήλθε, με τις ίδιες δηλώσεις ασκώντας μάλιστα δριμεία κριτική στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ,επέμεινε  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην άποψη ότι δεν αποκλείονται διαρροές προς τον Κυριάκο  Μητσοτάκη, λέγοντας πως η εκλογή του είναι θετικό γεγονός.

Διευκρίνισε πως δεν μιλά για τον ίδιο και επιβέβαιωσε ότι έστειλε το χθεσινό κείμενο της συνέντευξής του στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασ. Κεγκέρογλου και το θέμα, θεωρεί, είναι λήξαν.

Χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Υποστήριξε πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος “κτυπά καμπανάκι”. Ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά πρέπει να δώσει το πολιτικό στίγμα της ΔΗ.ΣΥ και ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάντως χθες σε δηλώσεις της στη δημόσια τηλεόραση  είπε: «Αλλο πράγμα η συννενόηση και συνεργασία κι άλλο αποστασία». 

Εξήγησε και πάλι γιατί εξ αρχής τοποθετήθηκε αρνητικά στην εκλογή Μητσοτάκη. «Είναι δεξιός» είπε και δήλωσε ότι διαφωνεί πλήρως με τη λόγική συγκρότησης μετώπου φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων «γιατί διχάζουν».


σχετικα αρθρα