Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της El Dorado στις Σκουριές εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι διώχνει τη «μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση» στη χώρα και «θυσιάζει 1500 θέσεις εργασίας», σημειώνοντας παράλληλα ότι η συγκεκριμένη επένδυση έγινε «αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

«Η αριστερή αυτή κυβέρνηση και ο αριστερός πρωθυπουργός δεν νοιάζεται καθόλου ότι τελικά τη νύφη την πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που ο κ. Σκουρλέτης με τόσο θράσος τους εγκάλεσε για έλλειψη ταξικής συνείδησης επειδή απλά παλεύουν για τις δουλειές του» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αλλά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κολλήσει ένσημα στην πραγματική τους ζωή και δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει η πραγματική οικονομία».

«Καλώ τον κ.Μητσοτάκη που δούλεψε με τις συστατικές του μπαμπά να μετρήσει τα ένσημα μου απο το 1988» ήταν η απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη. Ο υπουργός με μήνυμά του στο Twitter έκανε λόγο για φθηνο νεοφιλευθερο λαϊκισμό και ψεύδη.