Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τις εσωκομματικές εκλογές και την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκφράζει τις από καρδιάς ευχαριστίες του για τη στήριξη στις εκλογές.

Όπως υπογραμμίζει, θα μείνει στρατιώτης της παράταξης. «Θα είμαι παρών στην ενωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας , ώστε να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για την έξοδο από την κρίση, την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επίτευξη της ανάπτυξης» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Γνωρίζετε ότι όλα τα χρόνια της διαδρομής μου πορεύτηκα με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές της παράταξής μας. Αξίες και αρχές, που διαχρονικά μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να πράττουμε προς όφελος της Πατρίδας. Υπηρέτησα και θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία χωρίς διαχωρισμούς,αποκλεισμούς και τακτικισμούς» τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Μεϊμαράκης. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους Νεοδημοκράτες:

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τη στήριξή σας στις εσωκομματικές εκλογές. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά σας. Παλέψαμε για κοινές αρχές και αξίες, για τη Νέα  Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.

Γνωρίζετε ότι όλα τα χρόνια της διαδρομής μου πορεύτηκα με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές της παράταξής μας. Αξίες και αρχές, που διαχρονικά μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να πράττουμε προς όφελος της Πατρίδας. Υπηρέτησα και θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία χωρίς διαχωρισμούς,αποκλεισμούς και τακτικισμούς

Μαζί δώσαμε μια δύσκολη μάχη τους τελευταίους μήνες με απαράμιλλο ήθος και αξιοπρέπεια και μαζί θα συνεχίσουμε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η δέσμευσή μου να συνεχίσω τον κοινό μας αγώνα ως πιστός στρατιώτης της μεγάλης Ευρωπαϊκής, Πατριωτικής και Κεντροδεξιάς Παράταξης, ισχύει στο ακέραιο. Ήμουν πάντα παρών στις χαρές,στις λύπες και στις δυσκολίες της παράταξης. Έτσι και τώρα, θα είμαι παρών στην ενωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας , ώστε να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για την έξοδο από την κρίση, την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επίτευξη της ανάπτυξης.

Έχω αποδείξει ότι σε αυτούς τους συλλογικούς αγώνες, από όποιο μετερίζι κι αν υπηρέτησα τους κοινούς μας σκοπούς, γνώμονας των επιλογών, των αποφάσεων και των ενεργειών μου, ήταν και είναι το συμφέρον κάθε Νεοδημοκράτη και κάθε Νεοδημοκράτισσας, το συμφέρον όλων των πολιτών.

Σας ευχαριστώ γι άλλη μια φορά για τη βοήθειά σας και την εμπιστοσύνη σας και είμαι βέβαιος ότι θα συναντηθούμε και πάλι στους κοινούς μας αγώνες για την πατρίδα και την παράταξή μας.