current views are: 7

15 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση18:09

Αποστάσεις Θεοχαρόπουλου από τη διαγραφή Γρηγοράκου: Δεν ενημερωθήκαμε ποτέ

Αποστάσεις από τη διαγραφή Γρηγοράκου πήρε και επίσημα η Δημοκρατική Αριστερά, δια του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου. 

Δημοσίευση 18:09’

Αποστάσεις από τη διαγραφή Γρηγοράκου πήρε και επίσημα η Δημοκρατική Αριστερά, δια του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου. 

Αποστάσεις από τη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου πήρε και επίσημα η Δημοκρατική Αριστερά, δια του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου. 

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα, ο κ. Θεοχαρόπουλος επεσήμανε πως η «ΔΗΜΑΡ, δεν ήταν ενημερωμένη πριν την αποπομπή του Λεωνίδα Γρηγοράκου, κι αυτό που θέσαμε είναι ότι εφεξής θα πρέπει να υπάρξει ισχυροποίηση των συλλογικών οργάνων, έτσι ώστε να έχουμε μια φυγή προς τα εμπρός κι όλα αυτά να συζητούνται συλλογικά». 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ενέτεινε την πίεσή του προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ώστε να δρομολογήσει τις διαδικασίες για τον πόλο της σοσιαλδημοκρατίας: 

Προεκλογικά είχαμε πει ότι αυτό το νέο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως στόχο να πετύχει ένα ενθαρρυντικό αποτέλεσμα στις εκλογές. Αυτό επιτεύχθηκε και το πρώτο βήμα έγινε. Συνεπώς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να προχωρήσουμε με πιο γρήγορα βήματα, ώστε να δημιουργηθεί αυτός ο ισχυρός πόλος της σοσιαλδημοκρατίας, η κεντροαριστερά της λογικής και της ευθύνης, την οποία επιδιώκουμε για τη χώρα. Τα προβλήματα είναι πολλά στη χώρα αυτή τη στιγμή όπως και στην περιφέρεια. Εμείς αγωνιζόμαστε για την περιφερειακή ανάπτυξη και ειδικά έχουμε μιλήσει πολλές φορές και για την αγροτική ανάπτυξη.

Παρούσα στη συνέντευξη Τύπου, η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, τόνισε ότι «η διαγραφή του κ. Γρηγοράκου ήταν μια ατυχής στιγμή και θεωρώ ότι η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πρέπει να συνεχίσει χωρίς καμιά φοβικότητα. Υπάρχει ένα σαφές ιδεολογικό στίγμα της παράταξής μας, που δεν μπορεί να αλλοιωθεί με τα όσα εξαγγέλλει ο κ. Μητσοτάκης μετά την ανάληψη της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να δυναμώσουμε τη φωνή μας και οι καθαρές προτάσεις με τις οποίες στο επόμενο χρονικό διάστημα πάμε σ’ ένα προγραμματικό συνέδριο, θα κάνουν ακόμη πιο σαφές το στίγμα μας. Προχωράμε χωρίς φόβους και χωρίς να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι χώροι».


σχετικα αρθρα