current views are: 9

18 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση18:19

Κουμουτσάκος: Ο Τσακαλώτος «άδειασε» τον Τσίπρα για την έξωση του ΔΝΤ

Ταραχή και νέα παιχνίδια σε βάρος του τόπου καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου,

Δημοσίευση 18:19’

Ταραχή και νέα παιχνίδια σε βάρος του τόπου καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου,

Ταραχή και νέα παιχνίδια σε βάρος του τόπου καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τη διαπραγμάτευση και το ασφαλιστικό. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα παιχνίδια της κυβέρνησης «θα τα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες». 

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζει ότι πλήττονται ιδιαιτέρως η μεσαία τάξη και οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες. Όπως αναφέρει:

Ο υπουργός Οικονομικών επιτίθεται ταυτόχρονα, τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον προκάτοχό του, τον κ. Βαρουφάκη, καθώς πρώτα δηλώνει ότι θέλει την παραμονή του Ταμείου,  αδειάζοντας τον κ. Τσίπρα που ζητούσε την έξωση του ΔΝΤ.

Παράλληλα, καταγγέλλει τις «ατέρμονες συζητήσεις του 2015, που είχαν τα γνωστά δραματικά αποτελέσματα για όλους τους Έλληνες», ενώ επισημαίνει ότι «όλα αυτά θα ήταν έως και κωμικά, εάν δεν υποθήκευαν τα συμφέροντα του τόπου και το βιοτικό επίπεδο όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων».


σχετικα αρθρα