current views are: 9

19 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση15:07

Ενόχληση Μαξίμου για τον γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ενόχληση υπάρχει στο Μαξίμου για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσωνα Σχινά-Παπαδόπουλο.

Δημοσίευση 15:07’

Έντονη ενόχληση υπάρχει στο Μαξίμου για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσωνα Σχινά-Παπαδόπουλο.

Έντονη ενόχληση υπάρχει στο Μαξίμου για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσωνα Σχινά-Παπαδόπουλο. Το γεγονός ότι ο τελευταίος φόρεσε το… αμπέχονο και βγήκε στο αντάρτικο για ένα ζήτημα που θα μπορούσε να μην έχει σηκώσει τόση σκόνη, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στο πρωθυπουργικό περιβάλλον

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, κυβερνητικά στελέχη σημείωναν τον προβληματισμό τους για τον νεαρό γραμματέα, τονίζοντας μάλιστα ότι, ενώ του είχαν παραχωρήσει σύμβουλο επικοινωνίας για τη διαχείριση των πολιτικών ζητημάτων, εκείνος έδρασε αυτοβούλως και εν θερμώ, δημοσιεύοντας ένα κείμενο που έδωσε τροφή στους αντιπάλους της κυβέρνησης να τραβήξουν στα άκρα το θέμα των τοποθετήσεων μετακλητών υπαλλήλων και να αμφισβητήσουν το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς. 

Το κείμενο του κ. Σχινά-Παπαδόπουλου εναντίον συστημικών (όπως αναφέρουν) Μέσων Ενημέρωσης, με την επίκληση των αγώνων της οικογένειάς του στο ΕΑΜ, δεν άρεσε καθόλου στο Μαξίμου, το οποίο έχει θέσει σε δυσμένεια τον γραμματέα της Νεολαίας. Στο Μαξίμου μιλούν για «μεγάλο φάουλ» στην επικοινωνιακή διαχείριση, καθώς εκτιμούν ότι με τον τρόπο που χειρίστηκε ένα καθόλα νόμιμο ζήτημα προσωρινού διορισμού μετακλητών υπαλλήλων, προκάλεσε σχόλια μέχρι και από φιλοκυβερνητικούς παράγοντες. 

Το λάθος φέρεται να κατανοεί και ο ίδιος ο Ιάσων Σχινάς, ο οποίος μπαίνει «στον πάγο» μέχρι να υπάρξουν ανακατατάξεις και εξελίξεις στο εσωκομματικό πέδιο. Η αντίδραση του Μαξίμου ήταν αναμενόμενη, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, καθώς στο περιβάλλον του κ. Τσίπρα θεωρούν ότι τέτοιες συμπεριφορές βάζουν εμπόδια στην κυβέρνηση, η οποία έχει μπροστά της ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα


σχετικα αρθρα