current views are: 7

21 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση15:05

Με Φώφη και Κουτσούμπα αύριο ο Μητσοτάκης

Στόχος του προέδρου του κόμματος είναι να αξιοποιήσει τα περισσότερα κοινοβουλευτικά στελέχη και να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο στο νέο ξεκίνημα του κόμματος. 

Δημοσίευση 15:05’

Στόχος του προέδρου του κόμματος είναι να αξιοποιήσει τα περισσότερα κοινοβουλευτικά στελέχη και να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο στο νέο ξεκίνημα του κόμματος. 

του Πάνου Ρασσιά

Συνεχίζει τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τετ-α-τετ που είχε νωρίτερα την Πέμπτη με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί αύριο με τη Φώφη Γεννηματά και αμέσως μετά με τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Ωστόσο, δεν θα συναντήσει τον Βασίλη Λεβέντη, τον Πάνο Καμμένο και την Χρυσή  Αυγή καθώς όπως σημειώνουν συνεργάτες του, συναντά αυτούς με τους οποίους έχει κάτι να πει. 

Εν τω μεταξύ εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν και οι έξι συντονιστές μαζί με τους τομεάρχες του κόμματος. Για τις θέσεις των συντονιστών παίζουν τα ονόματα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Χρήστου Σταϊκούρα, της Όλγας Κεφαλογιάννη, του Μάκη Βορίδη, της Άννας Ασημακοπούλου, του Θόδωρου Φορτσάκη και του Βασίλη Κικίλια.  

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αξιοποιήσει τα περισσότερα κοινοβουλευτικά στελέχη και να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο στο νέο ξεκίνημα του κόμματος. 

Την ίδια ώρα, στη Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις πιέσεις προς την κυβέρνηση ώστε να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις για τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον ΣΚΑΪ για το plan X και το σύστημα παράλληλων πληρωμών.

«Πέρασαν δύο 24ωρα χωρίς επίσημη τοποθέτηση από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι Έλληνες πολίτες περιμένουν» τόνισε σήμερα  ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.


σχετικα αρθρα