current views are: 10

22 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση14:54

Αναβλήθηκε η ομιλία Πετρόπουλου στην Πάτρα υπό το φόβο επεισοδίων

Υπό την πίεση των αγροτικών μπλόκων και μετά τα επεισόδια εναντίον του υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου και γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 14:54’

Υπό την πίεση των αγροτικών μπλόκων και μετά τα επεισόδια εναντίον του υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου και γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπό την πίεση των αγροτικών μπλόκων και μετά τα επεισόδια εναντίον του υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου και γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβαλε τη σημερινή εκδήλωση που είχε προγραμματίσει στην Πάτρα, με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσο Πετρόπουλο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και με αφορμή τις κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματισθεί στην περιοχή, «είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να στηθεί σκηνικό έντασης από μη ελέγξιμα στοιχεία, που εκμεταλλευόμενα το κάλεσμα των συνδικαλιστικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις σε βάρος συμπολιτών μας». Για αυτό, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, «αναβάλλουμε τη σημερινή μας εκδήλωση, ώστε αυτή να γίνει μέσα σε κλίμα που μπορεί να αναπτυχθεί ο διάλογος, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «η σημερινή μας εκδήλωση είχε σκοπό τη συζήτηση-διαβούλευση με τους φορείς της πόλης μας και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις διατάξεις και προβλέψεις τού υπό συζήτηση σχεδίου κοινωνικής ασφάλισης, που καθιερώνει κοινούς κανόνες για όλους τους πολίτες με βάση τα εισοδηματικά τους κριτήρια».

«Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι καλοδεχούμενες και επιβεβλημένες, αλλά το κλίμα πολέμου που δημιουργήθηκε και η προαναγγελία αντισυγκέντρωσης μόνο τον διάλογο και τα αιτήματα των εργαζομένων δεν προωθεί» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.


σχετικα αρθρα