Παππάς κατά Νέας Δημοκρατίας: «Δούναι και λαβείν με συγκεκριμένα συμφέροντα για τα τηλεοπτικά»

Παππάς κατά Νέας Δημοκρατίας: «Δούναι και λαβείν με συγκεκριμένα συμφέροντα για τα τηλεοπτικά»

Για δοσοληψίες της νέας ηγεσίας της ΝΔ με συγκεκριμένα συμφέροντα, προκειμένου να μην προχωρήσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την αναδιάταξη του τηλεοπτικού τοπίου, κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Αποδίδει, ειδικότερα, τη μη στήριξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της συγκρότησης του ΕΣΡ σε «ένα δούναι και λαβείν με πάρα πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα», προσθέτοντας πως «η πολιτική διαφωνία δεν στέκει». Παράλληλα υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, εκμεταλλευόμενη τα «εργαλεία» που της παρέχει ο νόμος, παρά τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών των εγχώριων ιδιωτικών καναλιών. «Ορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν να κατέχουν ένα δημόσιο αγαθό χωρίς να το έχουν πληρώσει», σημειώνει.

Αφήνει, τέλος, ανοιχτό το ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών με εξαίρεση τη ΝΔ, καθώς όπως αναφέρει «φρόντισε να εξασφαλίσει για την ακροδεξιά της τάση μία θέση στη βιτρίνα πολύ καλύτερη από αυτή που είχε εξασφαλίσει ο κ. Σαμαράς. Κάνει επίσης επιλογές οι οποίες είναι ασύμβατες με τη δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να αποδοθεί σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο