Να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπό του ζήτησε από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, λέγοντας ότι ''για κάποιους πολιτικούς υπάρχουν φράσεις που τους ακολουθούν πάντα''.

Όπως τόνισε ο κ. Παππάς:

Για κάποιος πολιτικούς, υπάρχουν φράσεις που τους ακολουθούν πάντα. Κύριε Λοβέρδο σε σχέση με όσα είπατε προηγουμένως θα σας ζητήσω να ανακαλέσετε. Αν είχαμε φέρει μια τροπολογία στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα.Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν χαρακτηρίζετε την παράταξη που εκπροσωπείτε αυτή τη στιγμή.

Προηγουμένως, από το Βήμα της Βουλής ο κ. Λοβέρδος απευθύνθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Επικρατείας λέγοντας '' Υπάρχει ζήτημα πρόβλημα συχνοτήτων, περιορισμένου χώρου; Όλοι λένε ότι η τεχνολογία επιτρέπει απεριόριστο αριθμό συχνοτήτων, μπορείς να βάλεις υπό προϋποθέσεις. Αλλά εφόσον αυτές πληρούνται δεν μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο αριθμό, αφού υπάρχει απεριόριστη δυνατότητα'' και πρόσθεσε: 

"Δεν είσαι υπουργός της Βόρειας Κορέας Να κάτσεις κάτω, να δέχεσαι το διάλογο! Να κάτσεις κάτω, ντροπή δική σου! Να μιλάς καλά, εδώ δεν θα ντραμπουκίζεις! Τους προπηλακισμούς, πέντε χρόνια τα έχουμε υποστεί, είστε εχθροί της δημοκρατίας.

Επίσης, ο κ. Νίκος Παππάς χαρακτήρισε ''θετικό βήμα να περάσει η απόφαση για τον αριθμό των αδειών στο ελληνικό κοινοβούλιο'', ενώ επανέλαβε την στάση της κυβέρνησης να προχωρήσει δυναμικά στο διαγωνισμό για τις άδειες, επισημαίνοντας ότι η ''κυβέρνηση έχει όλα τα εργαλεία για να μπει τέλος σε αυτή την ντροπή''.