Απορρίφθηκε από τη Βουλή η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία επί της τροπολογίας που ρυθμίζει το θέμα του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας. 

Το αποτέλεσμα της συζήτησης και την απόρριψη της ένστασης αντισυνταγματικότητας ανακοίνωσε ο προεδρεύων της Βουλής,  Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς δεν ευρέθη ο απαράιτητος αιρθμός βουλευτών για να γίνει δεκτή. 

Τελικά αναμένεται να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας στις 16:00 κατόπιν σχετικού αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας. 

Νωρίτερα υπήρξε ένταση ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο, με τον τελευταίο να κάνει λόγο για πρακτικές «χουντικών καθεστώτων», με αφορμή την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες και να αποκαλεί «άσχετο» τον κ. Παππά. «Να κάτσεις κάτω, άσχετε» είπε ο κ. Λοβέρδος στον υπουργό Επικρατείας, ο οποίος απάντησε χαρακτηριστιά; «Αν έφερνα νύχτα με υπουργική απόφαση και πέρναγα το νόμο δεν θα είχατε κανένα απολύτως πρόβλημα».