current views are: 10

29 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση17:02

Επικοινωνιακή αντεπίθεση στον Τσίπρα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Πολυεπίπεδη επικοινωνιακή επίθεση ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες.

Δημοσίευση 17:02’

Πολυεπίπεδη επικοινωνιακή επίθεση ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες.

Πολυεπίπεδη επικοινωνιακή επίθεση ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες .Η επίθεση θα ξεκινήσει από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και θα «εμπλουτίζεται » συνεχώς κάθε ημέρα ανάλογα με την επικαιρότητα. Το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ αποφάσισε η επίθεση στην κυβέρνηση να γίνει μέσω του προέδρου του κόμματος, των αρμόδιων τομεαρχών και των βουλευτών.

Η επικοινωνιακή επίθεση θα πλαισιωθεί από σωρεία αναρτήσεων στα social media με κύριο όπλο τις δηλώσεις προηγουμένων μηνών των υπουργών και των βουλευτών της συγκυβέρνησης.

Από την επόμενη εβδομάδα στη ΝΔ ξεκινούν αλλεπάλληλες συσκέψεις χωριστά για τα  θέματα της επικαιρότητας όπως η φορολόγηση των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, η Παιδεία, το προσφυγικό και συνθήκη Σένγκεν.

Στις περισσότερες των συσκέψεων θα συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ στις υπόλοιπες οι αντιπρόεδροι του κόμματος. Αμέσως μετά τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εμφανιστούν στα μέσα ενημέρωσης και θα παραχωρήσουν πληθώρα συνεντεύξεων στις εφημερίδες με στόχο να αποδομήσουν όλες τις κυβερνητικές εξαγγελίες πάνω στα συγκεκριμένα θέματα.

Ακολουθεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αλλά και τις ομιλίες σε παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της χώρας.

Την ίδια ώρα, η επικοινωνιακή ομάδα του κόμματος θα αναρτά σε καθημερινή βάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα νομοσχέδια που φέρνει προς συζήτηση η κυβέρνηση στη Βουλή.

Τα στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι μέσω αυτής της συντονισμένης επίθεσης οι πολίτες θα είναι σε θέση να συγκρίνουν την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ ενώ θα αποδομηθούν πλήρως τα επιχειρήματα υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης.Την ίδια ώρα ενισχυθεί  το «πρωθυπουργικό» προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού ο ίδιος θα συνεχίσει μέσω των συνεντεύξεων που θα παραχωρήσει να καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε αναμέτρηση εντός η εκτός βουλής για κάθε ένα θέμα της καθημερινότητας των πολιτών.

Η επίθεση αυτή στην κυβέρνηση θα συνδυαστεί με το σκληρό ροκ από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ενώ απέναντι στο κυβερνητικό briefing  που επαναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ξεκινά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και στην Λεωφόρο Συγγρού.


σχετικα αρθρα