current views are: 9

29 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση18:50

Ο «στρατός» της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Νέους αναπληρωτές γραμματείς και Προέδρους της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσσαλονίκης όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Δημοσίευση 18:50’

Νέους αναπληρωτές γραμματείς και Προέδρους της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσσαλονίκης όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Νέους αναπληρωτές γραμματείς και Προέδρους της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσσαλονίκης όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Όλα τα πρόσωπα και οι νέες θέσεις στο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ:

  • Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης ο κ. Μηνάς Σαμαντζίδης.
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Θεόδωρος Παπαφιλίππου, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Περιφερειακές Οργανώσεις Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας, Αττικής, Πειραιώς & Νήσων).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Στέργιος Χυτούδης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (Περιφερειακές Οργανώσεις Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Ευάγγελος Ρίζος, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου (Περιφερειακές Οργανώσεις Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων).
  • Αναπληρώτρια Γραμματέας Οργανωτικού, η κυρία Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Περιφερειακές Οργανώσεις Βορείου & Νοτίου Αιγαίου).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Στυλιανός Κονταδάκης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Θεόδωρος Μητράκας, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στις Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Περιφερειακές Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Κίμωνας Μηταλίδης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Ηπείρου (Περιφερειακή Οργάνωση Ηπείρου).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Κωνσταντίνος Πηνιώτης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στους Τομείς Κινητοποίησης, Ετεροδημοτών & Εκλογικής Ετοιμότητας-Διαδικασιών.
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Χρήστος Βλαχοκώστας, σε θέματα Αξιολόγησης & Επιμόρφωσης Στελεχών με ευθύνη την Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα.

σχετικα αρθρα