current views are: 4

31 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση09:19

Γεωργιάδης: Η χώρα έχει σύνταγμα – Το ΕΣΡ θα αποφασίσει για τα κανάλια

Υπάρχει σύνταγμα σε αυτή τη χώρα και κανείς απο τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά.

Δημοσίευση 09:19’

Υπάρχει σύνταγμα σε αυτή τη χώρα και κανείς απο τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά.

Υπάρχει σύνταγμα σε αυτή τη χώρα και κανείς απο τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά.

Το σύνταγμα προβλέπει ότι η διαδικασία των καναλιών εναπόκειται στο ΕΣΡ. Αντί να βγάζει ο κ Παππάς ανακοινώσεις ας έρθει να συνεννοηθούμε, είπε μιλώντας στο Μega ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μπορεί ο κ Παππάς να θεωρεί τον εαυτό του τύραννο αλλά η χώρα παραμένει δημοκρατία δυτικού τύπου.

Απαντώντας στη δήλωση του κ Παππά ότι η κυβέρνηση θα βρει τρόπο να ξεπεράσει την άρνηση της ΝΔ να στείλει εκπροσώπους της στο ΕΣΡ, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι προφανώς εννοεί ότι θα δώσει τις άδειες στο υπουργικό συμβούλιο αλλά η απόφαση του συμβουλίου θα καταπέσει στο ΣΤΕ όπου σύμφωνα με το σύνταγμα της χώρας μας θα προσφύγουν οι ενδιαφερόμενοι. 

Ο κ Γεωργιάδης έδωσε συνέχεια στο θέμα που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα TA NEA, λέγοντας ότι η εταιρεία γερμανών συμβούλων είχε υπογράψει σύμβαση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στις 21 Απριλίου του 2015 όπως έχει αναρτήσει η ίδια η εταιρεία στην ιστοσελίδα της τον Μάιο του 2015. 

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αντί η κα Γεροβασίλη να προσπαθεί να τον διαψεύσει ας έβλεπε τις αναφορές στο site της εταιρείας όπου ανακοινώνει τη σύμβαση με τον κο Δραγασάκη, μια σύμβαση που – όπως είπε – υπεγράφη την ίδια στιγμή που οι Συριζαιοι «έκαναν τους λεβέντες του αντιγερμανισμού» και έλεγαν όλους εμάς γερμανοτσολιάδες.

Απαντώντας στις επικρίσεις της κα Γεροβασίλη ότι η ΝΔ δεν καταδίκασε όπως έπρεπε την επίθεση στην οικία Φλαπουράρη προέτρεψε την κυβερνητική εκπρόσωπο στη στάση που είχε τηρήσει η κα αναπληρώτρια υπουργός για θέματα κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου πριν από ένα χρόνο όπου είχε καταδικάσει μεν την επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του κ Γεωργιάδη, αλλά είχε προσθέσει ότι ο κος Γεωργιάδης τα είχε προκαλέσει όλα αυτά. 


σχετικα αρθρα