«Τέτοιες ενέργειες στόχο έχουν τον εκφοβισμό του λαού και τη συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων και κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα σε μια μέρα όπως η σημερινή που ο λαός συμμετείχε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με την οποία καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Δ. Πέρρου ενώ κάλυπτε τα επεισόδια μετά το συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό.

Ως «δείγμα μιας άκρως εγκληματικής και φασιστικής συμπεριφοράς» χαρακτήρισε την επίθεση η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Η τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων στον ρεπόρτερ του «Αθήνα 9.84» Δημήτρη Πέρρο, που κάλυπτε τις απεργιακές κινητοποιήσεις, είναι δείγμα μιας άκρως εγκληματικής και φασιστικής συμπεριφοράς, την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.

Όπως σημείωσε «τέτοιου είδους ενέργειες συνιστούν πλήγμα κατά της ελευθερίας του Τύπου και προβοκάτσια σε βάρος των κινητοποιήσεων και της γνήσιας έκφρασης του λαϊκού αισθήματος. Στο δημοσιογράφο εκφράζουμε την ολόψυχη συμπαράστασή μας».