current views are: 9

5 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση12:34

Μήνυση για πλαστό λογαριασμό κατέθεσε ο γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυση για πλαστό λογαριασμό στο YouTube κατέθεσε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσων Σχινάς- Παπαδόπουλος. 

Δημοσίευση 12:34’

Μήνυση για πλαστό λογαριασμό στο YouTube κατέθεσε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσων Σχινάς- Παπαδόπουλος. 

Μήνυση για πλαστό λογαριασμό στο YouTube κατέθεσε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσων Σχινάς- Παπαδόπουλος

Ο κ. Σχινάς αναφέρει σε δήλωσή του πως βρέθηκε σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταθέσει μήνυση σχετικά με το ψεύτικο-πλαστό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα youtube με το όνομά του και τη φωτογραφία του.

“Τόσο αυτό το προφίλ όσο και τα υβριστικά σχόλια από τον συγκεκριμένο λογαριασμό ουδεμία σχέση έχουν με εμένα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη” αναφέρει ο κ. Σχινάς.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Σχινάς είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή τον διορισμό συγγενών του στο δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο νέος επικεφαλής της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στο οποίο αναφέρεται ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο αδελφός του διορίστηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού, η μητέρα του συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξάνθου, ο πατέρας του εργάζεται στο ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» ενώ κατηγορείται και για τον διορισμό μιας στενής του φίλης στο πολιτικό γραφείο επίσης του υπουργού Υγείας.

Σε απάντησή του ο κ. Σχινάς είχε προκαλέσει αντιδράσεις αφού είχε πει πως οι εν λόγω προσλήψεις οφείλονται στο αγωνιστικό παρελθόν της οικογένειάς του αλλά και τους προσωπικούς του αγώνες στο φοιτητικό κίνημα και μετά στη Νεολαία Συνασπισμού.

 


σχετικα αρθρα