current views are: 9

8 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση12:58

ΝΔ: Γιατί ο Μπαλτάκος δεν εντάσσεται κατευθείαν στη ΧΑ; – Μπαλτάκος: Δεν απαντάω σε ανοησίες

Σφοδρή ήταν η αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία στην είδηση περί μυστικών συναντήσεων στο γραφείο Μπαλτάκου και τα όσα δήλωσε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά. 

Δημοσίευση 12:58’

Σφοδρή ήταν η αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία στην είδηση περί μυστικών συναντήσεων στο γραφείο Μπαλτάκου και τα όσα δήλωσε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά. 

Αναταράξεις έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις από τη ραδιοφωνική εκπομπή Ακραίως σχετικά με μυστική συνάντηση στελεχών της ΝΔ στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά

Σφοδρή ήταν η αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία στην είδηση περί μυστικών συναντήσεων στο γραφείο Μπαλτάκου και τα όσα δήλωσε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα όσα είπε σήμερα ο κ. Μπαλτάκος περί ίδρυσης νέου κόμματος «δεξιά» της ΝΔ, η αντίδραση της Συγγρού ήταν η εξής: «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Μπαλτάκος μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας εξάλλου είναι προνομιακός συνομιλητής».

Ο κ. Μπαλτάκος με νέες δηλώσεις του στο newpost.gr, ερωτώμενος για τις διαρροές από τη ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Δεν απαντάω σε ανοησίες

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Ακραίως και είπε μεταξύ άλλων: 

Πρέπει να υπάρχει και στην Ελλάδα ένα δεξιό κόμμα, όπως στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Υπάρχουν ζυμώσεις και συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με πολλούς ανθρώπους, που έχουν την άποψη ότι η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινείται αποφασιστικά προς το κέντρο. Αν διαπιστωθεί ότι με αυτούς υπάρχει σύμπνοια, μπορεί να γίνει το κόμμα. Δεν συζητάμε με εν ενεργεία βουλευτές. Στόχος είναι να ιδρυθεί ένα κόμμα με πατριωτικά χαρακτηριστικά.

 

 

 

 


σχετικα αρθρα