Σάλος έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις της ραδιοφωνικής εκπομπής Ακραίως στον ΣΚΑΙ για τις συναντήσεις στο γραφείο Μπαλτάκου με στελέχη της Δεξιάς και της Νέας Δημοκρατίας. Πληροφορίες μάλιστα ήθελαν στα στελέχη αυτά να περιλαμβάνεται και ο αχαιός πολιτικός Τάκης Μπαλτάκος

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος επιβαβείωσε στο newpost.gr,πως έχει συναντηθεί με τον Τάκη Μπαλτάκο προσθέτοντας μάλιστα πως έχει παραστεί και σε συναντήσεις του κ. Μπαλτάκου,με στελέχη και πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο ίδιος επισήμανε πάντως πως οτι δεν ψάχνει για κόμμα καθώς έχει το δικό του με το οποίο μάλιστα έχει κατέβει και τρεις φορές στις εκλογές. 

Νωρίτερα ο κ. Μπαλτάκος είχε δηλώσει πως: 

Πρέπει να υπάρχει και στην Ελλάδα ένα δεξιό κόμμα, όπως στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Υπάρχουν ζυμώσεις και συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με πολλούς ανθρώπους, που έχουν την άποψη ότι η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινείται αποφασιστικά προς το κέντρο. Αν διαπιστωθεί ότι με αυτούς υπάρχει σύμπνοια, μπορεί να γίνει το κόμμα. Δεν συζητάμε με εν ενεργεία βουλευτές. Στόχος είναι να ιδρυθεί ένα κόμμα με πατριωτικά χαρακτηριστικά.