Αιχμές για την ''εγωιστική'', όπως την χαρακτηρίζει στάση των αγροτών άφησε κυβερνητική πηγή στο Ιράν, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
 
Όπως τόνισε η ίδια πηγή, για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους , η ίδια πηγή ''δεν υπάρχει τίποτα να δώσει η κυβέρνηση, γιατί όπως τόνισε, η συζήτηση γίνεται πάνω σε μία πρόταση νόμου και όχι σε νομοσχέδιο, που αφορά όλη την κοινωνία, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους''.
 
''Αυτοί δεν έχουν φωνή; είπε χαρακτηριστικά. Ειδικά τους αγρότες, πρόσθεσε, τους ευνοεί. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό το ό,τι οι αγρότες, δεν έρχονται στο τραπέζι του διαλόγου'' υπογράμμισε.
 
Σε παρόμοιο μοτίβο, σύμφωνα πάντα, με την ίδια πηγή, αυτό που απασχολεί την κυβέρνηση, είναι το προσφυγικό, είναι η αξιολόγηση που πρέπει να προχωρήσει και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. 

Σε ερώτηση, αν ανησυχεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ίδια πηγή υπογράμμισε ότι ανησυχεί για το προσφυγικό, για την αξιολόγηση και να προχωρήσει η Ελλάδα στην ανάπτυξη μέσα από μια ενεργητικά πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

Τόνισε, τέλος, ότι είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γίνονται εκλογές κάθε τρεις μήνες.