Σε μια μάχη στήθος με στήθος και αντικείμενο τις αγροτικές κινητοποιήσεις επιδόθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Βρούτσης: «Η ΝΔ ζητά τη παραίτηση Νεφελούδη»

Συγκεριμένα, κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης, ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε σε ανάρτηση του Ανδρέα Νεφελούδη στο Facebook, ζητώντας την παραίτηση του Γ.Γ. του υπουργείου Εργασίας. «Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τη κατακραυγή! Ο κ. Νεφελούδης είπε τα τρακτέρ τανκ! Εμείς ζητάμε τη παραίτηση του σε μια στιγμή που η κοινωνία βράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως σε μια περίοδο που η κοινωνία βράζει, «έριξε λάδι στη φωτιά».

Στην ανάρτησή του ο κ. Νεφελούδης καλούσε τους αγρότες να έρθουν στη Βουλή με... τα τανκς, σχολιάζοντας επικριτικά ότι «οι αγρότες ​ζητούν 30.000€ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν. Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Καλώς να έρθουν...»

Η επίμαχη ανάρτηση

Λίγη ξεκούραση, αυτό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα και πάλι στον αγώνα, ενάντια στην παραπληροφόρηση και στον απόλυτ...

Posted by Ανδρέας Νεφελούδης on Sunday, February 7, 2016

Κατρούγκαλος: «Ορισμένοι αγρότες έχουν το μυαλό τους την όξυνση»

«Οι αγρότες είναι στους δρόμους επειδή δεν αντέχουν τη μαυρίλα των πέντε χρόνων των δικών σας μνημονιακών πολιτικών», απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος και σημείωσε με νόημα:

Φαίνεται όμως από τα τελευταία επεισόδια, ορισμένοι δεν έχον στο μυαλό τους το διάλογο αλλά τη τεχνική όξυνση! Κάνουμε πρόσκληση σε διάλογο! Δεν τους περιμένουμε όπως μερικοί απειλούν να καταλάβουν το Σύνταγμα με τρακτέρ.