«Η αξιολόγηση πρέπει να τελειώσει γρήγορα γιατί θα κινδυνεύσουμε απο Grexit», τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει:

Η κυβέρνηση "προσφέρει" απλόχερα φόρους και εισφορές υποβαθμίζοντας όλες τις κοινωνικές ομάδες ενώ οι ξένοι διαφωνούν ζητώντας κόψιμο των δαπανών. Είναι προφανές ότι το ζήτημα είναι να φτάσουμε στους ίδιους στόχους και πλεονάσματα ανεξαρτήτως του δρόμου. Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ότι αν δεν υπάρξει επικέντρωση στις παθογένειες, το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται και θα μεγαλώνει.

«Αφήστε τις ιδεοληψίες στην άκρη, χτυπήστε το πελατειακό κράτος και μην χάνετε ούτε δευτερόλεπτο», αναφέρει ακόμα.

Σε άλλη ανακοίνωση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου για τους αγρότες, η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζει:

Αν η κυβέρνηση έβαζε στο τραπέζι την λύση που προτείνει η Ένωση Κεντρώων για 20.000 ευρώ αφορολόγητο στον τζίρο του έτους για τους αποκλειστικώς αγρότες, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Καλούμε τους αγρότες να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία και τον Σύριζα να ξεκινήσει τον διάλογο για τα δίκαια αιτήματά τους χωρίς να τους χαρακτηρίζει εγωιστές η ακροδεξιούς. Αυτές τις λέξεις δεν τις λέγατε πριν λίγο καιρό που στεκόσασταν πλάι τους, τώρα γιατί είστε απέναντι; Για να διαφυλάξετε τους κομματικούς σας στρατούς; Ότι σας συμφέρει;