current views are: 7

10 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση14:59

Τσίπρας: Η ΝΔ δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής

Σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις της ”περί πολιτικής πόλωσης και ψεμάτων” δίνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανακοίνωσή του. 

Δημοσίευση 14:59’

Σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις της ”περί πολιτικής πόλωσης και ψεμάτων” δίνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανακοίνωσή του. 

Σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις της ”περί πολιτικής πόλωσης και ψεμάτων” δίνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, αναφορικά με τη νέα κόντρα που έχει φουντώσει για το ΕΣΡ και το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό ”η Νέα Δημοκρατία δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής και κάνει απεγνωσμένη προσπάθεια για να κρατηθεί όρθιο το αμαρτωλό καθεστώς της ανομίας”. 

Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας ότι ”είτε το θέλουν είτε όχι, ο τόπος γυρίζει επιτέλους σελίδα”. 

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής.

Δίνει αυτή τη μάχη παριστάνοντας τον υπερασπιστή των αγροτικών συμφερόντων και υποκινώντας την αδιαλλαξία των πιο ακραίων στοιχείων.

Δίνει αυτή την μάχη παριστάνοντας τον φίλο της μεσαίας τάξης και των επαγγελματιών και κρύβοντας, όσο τουλάχιστον μπορεί, τον αληθινό θατσερικό της εαυτό.

Δίνει αυτή τη μάχη ελπίζοντας να αποβεί η μάχη της διαπραγμάτευσης εις βάρος της κυβέρνησης και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Στον πυρήνα αυτής της πολιτικής βρίσκεται η απεγνωσμένη προσπάθειά τους, να κρατηθεί όρθιο το αμαρτωλό καθεστώς της ανομίας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Είτε το θέλουν είτε όχι, το καθεστώς αυτό τελειώνει. Ο τόπος γυρίζει, επιτέλους, σελίδα.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία είχε εξαπολύσει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μετά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο , υπογραμμίζοντας ότι ”είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε και συνεχίζει την πολιτική της πόλωσης. 
 
Από τη Συγγρού τονίστηκε ότι ”θα πρέπει να είναι προσεκτικός όταν μιλά για θεσμική εκτροπή, καθώς ο ίδιος συστηματικά υπονομεύει την ανεξαρτησία των θεσμών και οικοδομεί ένα κομματικό κράτος”.
 
Η ανακοίνωση κατέληξε λέγοντας: «Ποιον να πιστέψουν οι Έλληνες πολίτες; Τον Τσίπρα των τρακτέρ ή τον Τσίπρα των ΜΑΤ;»

σχετικα αρθρα