Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «επιχειρεί να στήσει τη δική του διαπλοκή».

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό:

Δεν σας ενδιαφέρει η πολυφωνία, δεν σας ενδιαφέρει η σύγκρουση με την διαπλοκή αλλά η σύγκρουση με την διαπλοκή των άλλων.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι με τις προωθούμενες ρυθμίσεις «θα επιβιώσει ο πιο υπάκουος στην πολιτική εξουσία», ενώ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε:

Φτιάχνετε το καθεστώς της δικής σας διαπλοκής. Το δίλημμα που βάζετε είναι: διαπλοκή παλαιού τύπου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ;

Συνέχισε λέγοντας ότι «η δική μας εκτίμηση είναι ότι η έγνοια και της νέας κυβέρνησης είναι να φτιάξει νέο ελεγχόμενο δικό της καθεστώς στα ΜΜΕ. Το ίδιο επιχειρεί και σε άλλους τομείς όπως στο κράτος την δημόσια διοίκηση την αστυνομία. Ζηλέψατε την δόξα των προηγούμενων», ανέφερε.

«Σας καλούμε να ακούσετε την Ευρώπη, τους εργαζόμενους, την λογική και να ξεκολλήσετε από την λογική του μεγάλου καναλάρχη», υποστήριξε και συνέχισε:

Οι εργαζόμενοι των τεσσάρων σταθμών που θα κλείσουν που θα πάνε; Ανεβαίνετε στα κάγκελα για ΕΡΤ και αδιαφορείτε για τους εργαζόμενους των ιδιωτικών που κλείνετε.