Εθνικό έγκλημα χαρακτηρίζει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης

Όπως λέει ''πρόκειται για μείζον εθνικό έγκλημα και πράξη παράδοσης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων''.

«Την ώρα μάλιστα που το ΝΑΤΟ αμφισβητεί ευθέως νόμιμα θεμελιώδη δικαιώματα της χώρας στο Αιγαίο», προσθέτει.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παρέδιδε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ, η Τουρκία, υπό πλήρη κυβερνητική σιωπή, αμφισβητούσε με NOTAM την ελληνική εδαφική κυριαρχία στη νησίδα Κίναρος», σημειώνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ και τονίζει:

Η υπόλογη εθνικά κυβέρνηση και ο υπόλογος πρωθυπουργός, βάζοντας το νατοϊκό λύκο να φυλάξει τα πρόβατα, υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα, βάζουν σε περιπέτειες τον τόπο και αναγορεύουν την υποτέλεια, την δορυφορική εξωτερική πολιτική και τη νεοαποικιοκρατία σε δόγματα για την πορεία της χώρας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και στα θέματα ενημέρωσης, ο Π. Λαφαζάνης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «στο όνομα της πάταξης της παλιάς διεφθαρμένης διαπλοκής, γίνεται σημαιοφόρος της νέας, δήθεν αδιάφθορης, διαπλοκής του ιδίου με παλιούς και νέους βαρόνους, που ελέω ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβουν το τηλεοπτικό τοπίο».

Όπως σημειώνει:

«Ένα ελάχιστο δείγμα του τι θα σημαίνει η νέα, α λα Τσίπρα, διαπλοκή από άποψη ενημέρωσης το δείχνει η καθημερινή κυβερνητική πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό από τους εγκάθετους της ΕΡΤ, ενώ από άποψη αξιών και ηθικής η ζωή στο μέλλον μπορεί να μας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις».

Χαρακτηρίζει γελοίο δίλημμα την επιλογή ανάμεσα στη διαπλοκή του Κυρ. Μητσοτάκη και τη διαπλοκή του Αλ. Τσίπρα και καταλήγει: «Όσοι θέτουν αυτό το δίλημμα μόνο την αποδοκιμασία, τη χλεύη και την ειρωνεία του λαού θα εισπράξουν».