«Κάθε κινητοποίηση έχει πολιτικά κίνητρα και χαρακτηριστικά, αν αξιοποιούνται για μικροκομματικά συμφέροντα να το δουν οι ίδιοι οι αγρότες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά, η οποία μαζί με τον έτερο βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Ρίζο «πολιορκήθηκε» το Σάββατο από αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή και τη χθεσινή ένταση, και τις αποδοκιμασίες των παραγωγών, κατηγόρησε τα κανάλια για επιλεκτική προβολή πλάνων λέγοντας «κάναμε μισή ώρα διάλογο».

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, υπογράψαμε δύσκολα μέτρα, παλεύουμε για να μην έχουν μεγάλες επιπτώσεις....» παραδέχθηκε, επισημαίνοντας την ανάγκη για διάλογο. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια γροθιά και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου» πρόσθεσε η κ. Γκαρά, ενώ υποστήριξε ότι η διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης έχει τεράστια διαφορά με την κυβέρνηση Σαμαρά. 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ρίζος ανέφερε στο Μega ότι «έχουν κακούς συμβούλους αυτοί που μας αποδοκίμασαν». 

«Το αίτημα των αγροτών ήταν ‘να μην ψηφίσετε το ν/σ’. Σαράντα άτομα έχουν αυτή τη συμπεριφορά» δήλωσε ο κ. Ρίζος. «Δεν βοηθούν τις κινητοποιήσεις των αγροτών αυτές οι κινήσεις» πρόσθεσε. 

«Περισσότερο υπάρχει φόβος που είναι πάντα κακός σύμβουλος, παρά οργή» εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ