Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με «παλιούς» του συντρόφους από το ΛΑ.ΕΎστερα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Πρωθυπουργός στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, λέγοντας συγκεκριμένα ότι: Δεν θέλουμε να κόψουμε γέφυρες. Αλλά και αυτοί δεν πρέπει να χάνουν το μέτρο. Δε γίνεται να μπουκάρουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τους αγανακτισμένους αγρότες και μάλιστα με χρυσαυγίτες. Όλοι γνωριζόμαστε στην Αριστερά. Φωτογραφίζοντας έτσι το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σήμερα το ΛΑ.Ε με ανακοίνωση του επικεφαλής του Παναγιώτη Λαφαζάνη κάνει λόγο για «αθλιέστατη επίθεση» εναντίον της Λαική Ενότητας από τον Πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η αθλιέστατη επίθεση μέσα από τις στήλες της «Κυριακάτικης Αυγής» σε βάρος της «Λαϊκής Ενότητας» για, δήθεν σύμπλευση της τελευταίας με τη Χρυσή Αυγή σε τραμπουκισμούς κατά γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν απλώς μια φαιδρή υπόθεση, σαν αυτές που εσχάτως αναπαράγουν καθημερινά τα «παπαγαλάκια» του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν την ξεστόμιζε με τη συνέντευξη του ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που της προσδίδει άκρως επικίνδυνα και βαθύτατα αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά πολιτικής ανωμαλίας.

Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από το στόμα του Αλέξη Τσίπρα σε βάρος της ΛΑ.Ε., τις ίδιες βρώμικες κατηγορίες που απηύθυναν στον παλιό αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ τα φερέφωνα της μονταζιέρας των Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.

Φαίνεται, όμως, ότι ο νεομνημονιακός Αλέξης Τσίπρας τελεί υπό μεγάλο πανικό και έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, ενώ η πολιτική κατρακύλα του δεν γνωρίζει φραγμό ούτε όρια. Είναι σε όλους γνωστή η κακή τύχη που επεφύλαξε ο ελληνικός λαός στους συκοφάντες του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.

Όλα δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας με τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει και τις μεθόδους λάσπης τις οποίες χρησιμοποιεί, δανεισμένες από τα πιο βρώμικα αντιαριστερά οπλοστάσια, θα έχει πολύ πιο γρήγορα και πολύ χειρότερη πολιτική τύχη από αυτούς τους προκατόχους του.

Ο λαός θα σαρώσει πολύ γρήγορα τον ίδιο και την κυβέρνηση του και μαζί τους θα πετάξει στο περιθώριο όλο το σάπιο μνημονιακό μπλοκ, πριν δώσουν τη χαριστική βολή στον τόπο.

Έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις".