Στην αντεπίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά πέρασε η Νέα Δημοκρατία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ανταπαντώντας στον υπουργό, η ΝΔ, τονίζει ότι «αντί ο κ. Παππάς να απολογείται στον ελληνικό λαό για τα συνεχόμενα ψεύδη του, κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη».

«Καταλαβαίνουμε τον πανικό του, αλλά ας αποφασίσει τελικά πόσα κανάλια έχει η Γερμανία», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας και στην προχθεσινή δήλωση του κ. Παππά, έλεγε ότι στην Γερμανία λειτουργούν έξι κανάλια και σήμερα σε δελτίο Τύπου λέει ότι λειτουργούν πέντε κανάλια.

«Πότε λέει την αλήθεια; Σήμερα ή προχθές; Ο κ. Παππάς δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είναι εθισμένος στο ψέμα», προσθέτει η ΝΔ η οποία λέει πως η αλήθεια για τον πραγματικό αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν στην Γερμανία και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι αυτή που περιλαμβάνεται στις απαντήσεις των ελληνικών πρεσβευτικών αρχών τις οποίες η Συγγρού κατηγορεί τον υπουργό Επικρατείας ότι συνειδητά αποκρύπτει.

«Υπάρχει, όμως, τρόπος να αποδειχτεί ποιός λέει την αλήθεια; Τον προκαλούμε να δώσει στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία, ούτως ώστε να μη διασύρεται από τις ανακοινώσεις των αξιωματούχων που καθημερινά τον διαψεύδουν, όπως σήμερα έγινε με την Κύπρο», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.