current views are: 12

16 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση11:27

Ρύθμιση και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης προανήγγειλε η Γεροβασίλη

Την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει τάξη και στο διαδικτυακό τοπίο προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημερώσης των πολιτικών συντακτών.

Δημοσίευση 11:27’

Την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει τάξη και στο διαδικτυακό τοπίο προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημερώσης των πολιτικών συντακτών.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει τάξη και στο διαδικτυακό τοπίο προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημερώσης των πολιτικών συντακτών.

Κληθείσα να σχολιάσει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο νόμου για τη δημιουργία Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε:

Όσον αφορά την πρόθεση της κυβέρνησης να μπει τάξη και στο πεδίο το οποίο περιγράφετε, όπως και στις ραδιοφωνικές συχνότητες, όπως και στις περιφερειακές τηλεοπτικές άδειες, έχει ήδη αναγγελθεί από την κυβέρνηση και θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Μετά το πέρας, δηλαδή, του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας -για τις τέσσερις δηλαδή.

«Υπάρχουν σκέψεις, αλλά δεν έχει υπάρξει οργανωμένο και αποτυπωμένο το σχέδιο με το οποίο θα προχωρήσουμε. Επομένως, δεν μπορούμε να συζητήσουμε για λεπτομέρειες σε ένα σχέδιο που δεν υπάρχει ακόμα. Υπάρχει ως προσανατολισμός και ως σκέψη», εξήγησε.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει διαγωνισμό και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης. 


σχετικα αρθρα