Σε μία δήλωση – βόμβα που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, προχώρησε ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας πως «ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως Σαμαράς και ο Παπανδρέου».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης Maximum 93,6, και αναφερόμενος στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο κ. Σγουρίδης επεσήμανε:

Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ο κ. Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, για να λάβει την απάντηση από τον υφυπουργό:

Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος με τον κ. Σγουρίδη να απαντά:

Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα.

Ακούστε την δήλωση του κ. Σγουρίδη στο 12:50 του ηχητικού: