current views are: 9

23 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση13:55

Σκουρλέτης: Κανένας δεν θέλει εκλογές

«Καμία από τις δυνάμεις και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνολικά της αντιπολίτευσης δεν θέλει εκλογές αυτή τη στιγμή τόνισε ο υπουργός Ενέργειας. 

Δημοσίευση 13:55’

«Καμία από τις δυνάμεις και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνολικά της αντιπολίτευσης δεν θέλει εκλογές αυτή τη στιγμή τόνισε ο υπουργός Ενέργειας. 

«Καμία από τις δυνάμεις και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνολικά της αντιπολίτευσης δεν θέλει εκλογές αυτή τη στιγμή, διότι καταρχήν δεν έχει να παρουσιάσει μία εναλλακτική πρόταση. Στα μεγάλα ζητήματα, είτε στο αγροτικό, είτε στο ασφαλιστικό, δεν υπάρχει μια συγκροτημένη κατατεθημένη εναλλακτική προσέγγιση, αντίθετα παραδέρνουν ανάμεσα σ’ έναν ιδιόρρυθμο νεοφιλελεύθερο λαϊκισμό και στην υπεράσπιση βαθιά αντικοινωνικών θέσεων», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης

«Ιδιαίτερα η ΝΔ, παρά την εκλογή του νέου αρχηγού, δεν έχει ξεκαθαρίσει το προφίλ της. Δεν μπορείς να είσαι και ολίγον εκσυγχρονιστής αλλά να φλερτάρεις σε διάφορα ζητήματα και με ακροδεξιές απόψεις», πρόσθεσε ο υπουργός.

Σε ενδεχόμενο να διαρραγεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε επερχόμενα κρίσιμα νομοσχέδια, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε, λέγοντας ότι: «δεν θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διαφοροποιήσεις στο επίπεδο της ΚΟ». 

Για το αγροτικό ζήτημα, ο υπουργός τόνισε, ότι: 

Σημασία έχει μέσα από τον διάλογο με τους αγρότες να μπορέσουμε να πάμε σε λύσεις που θα είναι κοινά αποδεκτές. Αυτή τη στιγμή έχει διαμορφωθεί ένα μάλλον θετικό κλίμα σε σχέση με τα ζητήματα της αξιολόγησης.


σχετικα αρθρα