Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέλαβε από σήμερα η μέχρι τώρα πρόεδρος της Νεολαίας του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, στη θέση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία ορκίστηκε σήμερα υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στη θέση του Π. Σγουρίδη.

Ανακοινώνοντας την αλλαγή σκυτάλης ο Πάνος Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στη Μ. Χρυσοβελώνη και εκείνη με τη σειρά της ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. όσο και τον πρωθυπουργό για την τιμή να της εμπιστευθούν ένα δύσκολο, όπως είπε, χαρτοφυλάκιο.

«Ευχαριστώ δημόσια τον πρωθυπουργό για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει ένα δύσκολο χαρτοφυλάκιο. Ευχαριστώ, επίσης, τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ μεγάλη χαρά που αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του Κινήματος μια νέα γυναίκα που «έβαλε πλάτη» στο Κίνημα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό της και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρει καλύτερα από εμένα».

Από την πλευρά της η νέα εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. ευχαρίστησε τον Π. Καμμένο για την εμπιστοσύνη του και δήλωσε: «Αναλαμβάνω αυτή τη θέση συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά».