Συνεχίζεται η κόντρα των βουλευτών του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού και Χάρη Θεοχάρη, με τον πρώτο να δηλώνει σήμερα στον Flash ότι ο '' κ. Ψαριανός ξέρει πολύ καλά να φεύγει από το ένα κόμμα και να πηγαίνει στο άλλο''. 

Την ''σπίθα'' άναψε πρώτος ο κ. Ψαριανός με συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά FM», όπου επεφύλασσε σκληρά λόγια για τον συνάδελφό του.

Όπως είχε δηλώσει τότε:

Ο κατάλληλος να μιλήσει για το Ποτάμι τώρα είναι ή ο Σταύρος Θεοδωράκης ή ο Χάρης Θεοχάρης. Η συζήτηση όλη ξεκίνησε από τις τοποθετήσεις σε δύο διαφορετικές μάλιστα συνεντεύξεις του κ. Θεοχάρη. Μάλιστα η αποστροφή ότι “το Ποτάμι τελείωσε” και επίσης ότι “θα πάω στο συνέδριο να καταγγείλω” εγώ αν ήμουνα σε ένα οποιοδήποτε παλιό κόμμα ή σε ένα κίνημα τι νόημα έχει να πάω στο συνέδριο να καταγγείλω, αν έχω αποφασίσει ότι για μένα τέλειωσε; Όταν τελειώνει κάτι μέσα σου σηκώνεσαι και φεύγεις. Αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο προκαλεί  βέβαια μια αναταραχή εσωτερική εν όψει συνεδρίου.

Σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης πέρασε στην αντεπίθεση, αφήνοντας αιχμές για τον κ. Ψαριανό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τον ''καρφώνει'' λέγοντας ότι ''ξέρει να φεύγει από το ένα κόμμα και να πηγαίνει στο άλλο''. 

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη: 

Ο κ. Ψαριανός ξέρει πολύ καλά απ' το να φεύγει από το ένα κόμμα και να πηγαίνει στο άλλο. Δεν είναι τώρα το ζήτημα αυτό. Εγώ έχω συγκεκριμένες απόψεις για Το Ποτάμι, πιστεύω ότι Το Ποτάμι έχει λόγο ύπαρξης στην ελληνική πολιτική σκηνή και συνεπώς αυτό το πράγμα πρέπει να υπάρχει με κάποιο τρόπο και να επιβιώσει χάριν της χώρας βέβαια, όχι χάριν των στελεχών του, ούτε των βουλευτών του, ούτε κανενός. Όσο λοιπόν είναι χρήσιμο για την χώρα, έχει λόγο ύπαρξης. Αυτό πιστεύω και νομίζω ότι είναι χρέος κάθε βουλευτή και κάθε στελέχους, να κάνει την κριτική που πρέπει, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις για να μείνει στη ζωή Το Ποτάμι και όχι να κουκουλώνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης, πρόσθεσε: «Εγώ δεν δίνω καμία συνέχεια, δεν νομίζω ότι αναφέρθηκα εγώ στον κ. Ψαριανό, αυτός αναφέρθηκε σε εμένα».