current views are: 6

25 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση14:29

Προς Εξεταστική Επιτροπή για τη λίστα Μπόργιανς η κυβέρνηση

Συνέχεια στην κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία για τη λίστα Μπόργιανς δίνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». Ταυτόχρονα προαναγγέλλει ότι θα ζητήσει Εξεταστική για την υπόθεση.

Δημοσίευση 14:29’

Συνέχεια στην κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία για τη λίστα Μπόργιανς δίνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». Ταυτόχρονα προαναγγέλλει ότι θα ζητήσει Εξεταστική για την υπόθεση.

Συνέχεια στην κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία για τη λίστα Μπόργιανς δίνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», προαναγγέλλοντας ότι θα ζητήσει Εξεταστική για την υπόθεση.

«Μην κάνει την ανήξερη η Νέα Δημοκρατία, στο θέμα της λίστας Μπόγιαρνς. Κανένας που παρανόμησε και φοροδιέφυγε είτε από τη λίστα Λαγκάρντ είτε από τη λίστα Μπόγιαρνς δεν θα γλυτώσει» τονίζει ο κ. Κουίκ και συνεχίζει:

Βεβαίως και ξέρουν στη Νέα Δημοκρατία τι έγινε με το θέμα Μπόγιαρνς. Χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε αλληλογραφία, όπου γίνεται αναφορά και για CD.

Ο κ. Κουίκ αποκαλύπτει ταυτόχρονα πως θα προτείνει Εξεταστική Επιτροπή για την εν λόγω υπόθεση, ενώ τονίζει:

Επίσης με αυτήν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τελειώνουν οριστικά οι εκβιασμοί, πολιτικοί ή οικονομικοί, μέσω διαδικτυακών, ηλεκτρονικών ή έντυπων ΜΜΕ.

«Τελικά, δεν έχει σημασία αν κάποιος γράφει ότι είμαστε προσωρινοί. Τι να την κάνεις την διατύπωση σε άρθρα, όταν μήνες τώρα από διάφορα ΜΜΕ μας απειλούν με πρωτοσέλιδα, με ρεπορτάζ, με κάθε τρόπο, ότι είμαστε μια κυβερνητική παρένθεση» συνεχίζει. 

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης. Στην εξεταστική στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. «Υπάρχει μια αγκίστρωση στη υπόθεση Μπόργιανς. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Ο Πρωθυπουργός κατέβηκε ένα ακόμη σκαλί αναξιοπιστίας. Σε πανικό αδυναμίας, έφτασε να παραποιεί την επιστολής. Παρακαλώ να μην θεωρεί ο Πρωθυπουργός το γεγονός ότι δεν μπαίνουμε στην αρένα της λάσπης, ως αδυναμία» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και συνέχισε:

Επίσης ανακοίνωσε ότι ουσιαστικά είναι δύο επιστολές, η μία η πραγματική όπως είπε, είναι στα Γερμανικά και η δεύτερη στα Ελληνικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι την παραποίησε στη μετάφραση. Στα Γερμανικά λέει ” του προσέφερα τεχνογνωσία ακόμα και αν υπάρξει cd. Στα Ελληνικά μιλάει για cd.”


σχετικα αρθρα