Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο και κατηγορεί πως ψεύδεται, παραποιώντας την επιστολή Μπόργιανς, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ.

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου της ΝΔ σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως «τη σκυτάλη στο ψέμα και στην παραπλάνηση στο ζήτημα της «λίστας Μπόργιανς» ανέλαβε μετά τον κ. Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνει λόγο για έναν μοιραίο για την Ελλάδα πρωθυπουργό ο οποίος «γαντζώνεται με πανικό σε μια παραποιημένη από τον ίδιο επιστολή, ανίκανος να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της χώρας».

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο κ. Μπόργιανς στην επιστολή του αναφέρει επί λέξη «Εκείνη την περίοδο θέμα μας δεν ήταν η λίστα, την οποία παραδώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της Κεντρικής Φορολογικής Υπηρεσίας στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτή η σύνδεση με Έλληνες δικαιούχους κατέστη εφικτή μόλις το 2015».

«Ας καταλάβουν επιτέλους ο μοιραίος κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον σανό...» καταλήγει η ΝΔ.

Νωρίτερα εξάλλου και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για παραποίηση των στοιχείων της λίστας Μπόργιανς.