ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία Σπίρτζη για στημένες ερωτήσεις Αυγενάκη στη Βουλή (Βίντεο)

Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2016, 12:49 / Ανανεώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2016, 13:41
Καταγγελία Σπίρτζη για στημένες ερωτήσεις Αυγενάκη στη Βουλή (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Βαριές κατηγορίες εναντίον του βουλευτή και αναπληρωτή Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βαριές κατηγορίες εναντίον του βουλευτή και αναπληρωτή Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Μιλώντας στο Blue Sky ο Χρίστος Σπίρτζης έκανε λόγο για σχέσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «συγκεκριμένος δημοσιογράφος υπαγόρευε στον κ. Αυγενάκη να κάνει ερώτηση σε σχέση με δημοσίευμα που υπάρχει».

«Δημοσιογράφοι, από συγκεκριμένο συγκρότημα παίρνουν στο τηλέφωνο τον κ. Αυγενάκη και του υπαγορεύουν να κάνει ερώτηση σε σχέση με δημοσίευμα που υπάρχει. Εγώ θυμάμαι ότι ο κ. Αυγενάκης έχει κάνει ερώτηση για δημοσίευμα που υπήρχε στο Βηματοδότη και αμέσως μετά την ερώτηση του βουλευτή υπήρξε δημοσίευμα στα ''ΝΕΑ'' που ανήκουν στο ίδιο συγκρότημα, όπου μας κατηγορούσε εμένα και τον κ. Παππά ότι είχαμε συστήσει γραφείο εξυπηρετήσεων και βγάζουμε μάλιστα 5.000 ευρώ την ημέρα από προμήθειες» είπε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 

Σημείωσε μάλιστα ότι «έχω μάρτυρα για το εν λόγω τηλεφώνημα συγκεκριμένου δημοσιογράφου στον κ. Αυγενάκη». Δείτε το χαρακτηριστικό από σπασμα στο 6'50'':

 

Ο Χρίστος Σπίρτζης προανήγγειλε προσφυγή στη δικαισύνη τόσο από τον ίδιο όσο και από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, και γι'αυτό και για άλλα δημοσιεύματα, που δείχνουν όπως είπε ότι «έχουμε στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένες πλευρές».