Στη διαβεβαίωση πως θα δημοσιοποιηθούν άμεσα εντός του Απριλίου όλα τα ονόματα όλων όσων χρωστούν στο δημόσιο περισσότερα από 150.000 ευρώ, υπό την προϋπόθεση όμως ότι οι οφειλές τους δεν είναι ρυθμισμένες, προχώρησε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης. 

Απαντώντας σε επερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αλεξιάδης, αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, γιατί δεν προχώρησαν εκείνοι όταν ήταν κυβέρνηση στη δημοσιοποίηση αυτών των ονομάτων. Σημείωσε δε, πως τυχόν αδικήματα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δεν έχουν παραγραφεί, υπενθυμίζοντας με νόημα, υπόθεση πολιτικού προσώπου που πριν από λίγες μέρες πλήρωσε το  ποσό που του αναλογούσε. 

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε: «δεν έχω χρηματοδότες, ούτε υπάρχει λίστα Αλεξιάδη».

«Αν δεν δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία των οφειλετών, είστε... κότες!», αντίτεινε ο ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Βασίλής Κεγκέρογλου και κάλεσε τον υπουργό να φτιάξει διάταξη όπου θα δημοσιοποιεί τα ονόματα ακόμα και αυτών που έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση, ενώ του ζήτησε να δώσει την ευκαιρία στους βουλευτές να δουν την επίμαχη λίστα.

«Αν δεν το κάνετε θα πρόκειται για παράβαση καθήκοντος», είπε.