Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών σε ΜΜΕ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα «Έθνος».

Σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «δοσοληψίες της ΝΔ με τον Τ.Μαυρίκο» και υποστηρίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Κ.Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

Τα νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" αναφορικά με τις οικονομικές δοσοληψίες της Νέας Δημοκρατίας με τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς, Τ. Μαυρίκο, αφήνουν πολλαπλά εκτεθειμένο το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη. Με τις δε απαντήσεις που δίνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικονομικοί διευθυντές της ΝΔ αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν για το πάρε-δώσε του κόμματος τους με τον Τ. Μαυρίκο.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ.Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών. Με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων αγόραζαν τις υπηρεσίες του κ.Μαυρίκου και της συμμορίας του δείχνοντας το χειρότερο πρόσωπο μιας διεφθαρμένης εξουσίας.

Ο αγώνας για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, τις οποίες έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, θα φτάσει μέχρι το τέλος.